Juli/Augustus 2017, Transport

Na jaren van trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van de Volkswagen Transporter bedrijfswagen, deze is vervangen door 2 Volkswagen Amarok highline bedrijfswagens.
Beiden met de nieuwe 3 liter V6 TDI (165kw, met 550Nm en overboostfunctie tot 185kw) met ad-Blue volgens de laatste emissie normen.

Ze zijn allebei op grijs kenteken, de één is een 2 persoons, de ander is 30 centimeter verlengd en geschikt voor het vervoeren van 5 personen. Ze hebben een 8 traps automatische transmissie in combinatie met permanente 4 MOTION vierwielaandrijving en een aanhangwagen gewicht tot 3,5 ton en laadvermogen > 1,0 ton.

   

Ze zijn geleverd door autoBORCHwerf Halsteren. De bestickering is gerealiseerd door Carrosserie Elenbaas Poortvliet. Voor het vervoeren van ons materiaal achter deze bedrijfswagens hebben we gekozen voor 2 aanhangwagens van het merk TwinTrailer geleverd door LMB den Engelsman B.V. St.Maartensdijk