Februari 2018,

Compacte hoogwerker van het merk Avant type Leguan 165,voor het werken op hoogte. De machine heeft een werkhoogte van maximaal 16,5 meter en is met ingeklapte stempels zeer compact (1.25m breed) na afstempelen van de machine kun je omhoog en 360 graden ronddraaien, maximale vlucht van 7,85m vanaf het midden van de machine, het platform met extra knik is 45 graden draaibaar om recht voor het werk te komen, ook de hellingshoek van het platform is instelbaar.

 

De hoogwerker wordt aangedreven door een dieselmotor, maar kan ook doormiddel van een 220v snoer elektrisch worden aangedreven zodat je bijvoorbeeld kunt werken in afgesloten ruimtes. Op het platform zijn 2 stopcontacten en de mogelijkheid voor water/lucht aansluiting, de machine staat op grasprofielbanden.

De Leguan  is door zijn laag gewicht en compacte omvang in transportstand met een trailer achter onze bedrijfswagens te vervoeren , hij is geleverd door  Notenboom Techniek uit Willemstad.