KOMATSU PC 210

Juli/augustus 2018, Kraanwerk

Afgelopen najaar is ter uitbreiding van het machinepark een rupskraan KOMATSU PC 210 aangeschaft. Deze machine is in hoofdzaak voor het grote kapwerk inzetbaar in combinatie met de GROENEVELD grijper met zaagunit. de machine heeft een triple giek, zodat je maximaal gestrekt, en dichtbij de machine kunnen werken, meeste rupskranen hebben een vaste (mono) giek.

   

Verder is er afgelopen jaar en dit voorjaar gewerkt om de machine te perfectioneren, hydraulische componenten aangepast en bij gebouwd in samenwerking met Timmerman Middelburg. Zo is de machine ook voorzien van een nieuwe laklaag in onze bedrijfskleuren, deze flinke klus is gerealiseerd door Geuze Metaalconserveren B.V. te Sint Maartensdijk met een mooi groen eindresultaat.

 

De logo’s en bedrijfsnaam zijn aangebracht door Carrosserie Elenbaas Poortvliet, verder hebben we op het gebied van veiligheid het raam aan de bovenzijde voorzien van een veiligheid rek, en voor beter zicht rondom de machine extra spiegels en een camera.