2019

Afgelopen jaar en het jaar ervoor is er demo gereden met een Gianni Ferrari dit is een maaier met voorraadbunker , nadat er vanaf de fabriek aanpassingen zijn gerealiseerd en er is gekeken welk type ons het beste past is er overgegaan tot aankoop van een nieuwe machine. Deze machine maait namelijk geen gras maar is aangepast voor het  opruimen van snoeiafval, bladeren en takjes .

De machine is vervolgens in de werkplaats van Koopman groenonderhoud voorzien van een arm met twee aangedreven poetsers (links en rechtswerkend) die het snoeimateriaal langs en vanonder de haag wegpoetsen, zodat dit midden onder het maaidek komt, de messen slaan het materiaal fijn en werpen het materiaal richting de zuigmond, en de blower blaast het materiaal in de voorraadbunker.

De Gianni Ferrari turbo 1 heeft 4 wiel aandrijving, hoge kiep bunker, extra achteruitrijdcamera en waarschuwingsverlichting  en is geleverd door LMB den Engelsman te St. Maartensdijk